vineri, 1 aprilie 2011

Ce am de castigat daca aduc oameni in sistem?



 Va prezentam un grafic explicativ care simuleaza reteaua pe care o puteti crea aducand colaboratori prin .
  Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.
     3 Metode simple si eficiente de castig:

 1) Castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse.
 2) Castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant.
 3) Realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.

Folositi catalogul Ladys pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys. Castig imediat de 33%. De exemplu: pentru o comanda de 133 RON primiti reducere de 25%.
 
Mai mult... Ladys va vine in ajutor cu multe instrumente de lucru si promovare pentru a demara repede si eficient munca dvs ca si reprezentant:
   - materiale de lucru gratuite (catalog si testere gratuite)
   - transport gratuit prin Posta Romana
   - transport rapid prin Curier (7,5 lei), Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
   - platforma online cu toate datele actualizate pentru informarea in timp real asupra statutului comenzilor, valoarea bonusului, date ale contului, noutati etc...

   Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna .