vineri, 3 iunie 2011

Cosmetice

De mii de ani oamenii se straduiesc sa gaseasca elixirul magic al frumusetii fara de moarte.Insa fiecare era are propriile metode pentru obtinerea unui ten tanar pana la adanci batraneti.Pielea are nevoie de ingrijire indiferent de varsta. Acesta este secretul unui ten luminos pentru toate varstele.Este vital pentru frumusetea noastra sa ne tratam tenul pe tot parcursul anului pentru a avea un ten luminos si sanatos.Astazi, gama de produse cosmetice si de
masti pentru infrumusetare este din ce in ce mai diversificata, procedurile de frumusete sunt din ce in ce mai sofisticate, mai exotice si mai pretentioase.
Oferta cosmetice Ladys pune la dispozitie clientilor sai diferite produse cosmetice pentru obtinerea si pastrarea  tenului perfect,cum ar fi:
Gama prestige :lapte demachiant,crema fina de curatare,masca reparatoare,crema nutritiva,crema hidratanta,crema de maini,crema de picioare,etc..
Gama Regal Age Control:crema de zi cu botox efect,crema de noapte,ser intensiv contur ochi si buze,
creama anti-rid cu renovage,masca de fata hidratanta,etc..
Gama Pharmacy(Farmacia Padurii):gel de curatare antiacneic,lotiune tonica de curatare,crema deodoranta pentru picioare,crema de depigmentare cu protectie UV,balsam nutritiv pentru maini si cuticule,crema nutritiva pentru calcaie,etc..
Aici am listat doar o mica parte a produselor cosmetice oferite de Lays la un pret excelent si o calitate deosebita.
Pentru lista completa click aici