marți, 29 noiembrie 2011

Castiguri Margo

Un sistem nou de vanzari directe si o posibilitate de a obtine prin promovare online (pe internet) venituri suplimentare din prezentarea unui nou brand de cosmetice si parfumuri MLM. Ce inseamna MLM = multilevel marketing. Mai clar, pentru cei care nu sunt obisnuiti cu acest termen de marketing: nu trebuie neaparat sa vinzi produse, sa te angajezi in vanzari de produse; poti castiga bani foarte frumosi, in sistem propriu, prin promovare online (pe internet), prin construirea unei retele proprii de reprezentanti si clienti care iti vor aduce profit garantat. Margo Cosmetics nu aduce ceva nou, nu reinventeaza sau nu promoveaza un sistem nou. Margo vine cu un sistem nou pe piata, similar cu alte structuri MLM cum ar fi Avon, Oriflame, Amway sau Ladys. Cu un atribut esential: daca te decizi sa iti construiesti o retea proprie de reprezentanti o poti face
CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA MARGO COSMETICS

pe internet! Te implici direct si faci bani frumosi!
Cu Margo Cosmetics ai 2 variante de castig:
1. Vanzari directe de produse.cumperi de la Margo si revinzi cu un profit bun financiar. Cumperi cu reducere si revinzi castigand diferenta dintre pretul de baza si pretul de cumparare.
2. Promovarea online, pe site-uri si bloguri, a sistemului MLM Margo: implicare directa in promovare online a sistemului si crearea unei retele proprii de afiliati.Scurt si la obiect: promovezi sistemul si produsele, inscrii afiliati si iti constituiesti o retea proprie care iti aduce bani!
AVANTAJ MAXIM: nu trebuie sa investesti bani! Primesti dupa inscrierea la Margo Cosmetics o afacere la CHEIE. Promovezi, faci publicitate si apoi – foarte important – CASTIGI BANI. In ritm propriu de munca, de acasa, din fata calculatorului, cu un efort minim de cateva ore pe zi.