luni, 21 noiembrie 2011

Aplicarea machiajului

Atractivitatea a devenit preocuparea cea mai importantă pentru orice femeie şi, prin urmare, cunoaşterea artei de aplicare a machiajului pentru femei este o necesitate. Ceea ce ar trebui sa stie orice femeie înainte de a aplica machiajul este faptul că acesta variază de la o faţă la alta, Nu este indicat sa imitati felul altora de a se machia.
Ar trebui să utilizaţi fondul de ten amestecandu-l cu o crema pentru a da un aspect natural fetei tale.Pentru ca privirea este unul din primele lucruri pe care il observam la o persoana, ochii au nevoie de mai mult timp si atentie, începe machierea acestora imediat dupa aplicarea fondului de ten.Primul aspect de care trebuie sa tii cont este forma acestora,apoi incepeti cu o umbra pentru ochi, apoi dermatograf şi, în final rimel.
Dupa, este rândul fardului de obraz sa fie aplicat. Fardurile de obraz pot fi luminoase sau subtile, în funcţie de temă sau de ocazie. Modul corect de a-l aplica este de a găsi mai intai marul obrajilor dumneavoastră. Zambiti! Asa veti avea posibilitatea să-l găsiţi uşor si apoi sa aplicati fardul

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA LADY'S


de obraz.Folositi o pensula rotunda, deasa pentru aplicarea fardului de obraz compact, pentru ca astfel pensula va da un aspect mai natural.
Mascara este un plus esential ce intregeste machiajul. Acesta poate fi aplicat atat pe genele de pe pleoapa superioara, cat si pe cele de pe pleoapa inferioara.
Machiajul nostru parca nu este complet daca nu acordam importanta ingrijirii si colorarii buzelor.
Protejeaza buzele cu un balsam hidratant, care va oferi o rezistenta mai buna rujului. Chiar daca nu obisnuiesti sa te rujezi sau sa te machiezi, nu uita sa folosesti un balsam de buze. Traseaza conturul buzelor cu un creion in aceeasi nuanta cu rujul (sau putin mai inchisa), creionul poate corecta lipsa de simetrie a buzelor.Aplica rujul usor fara a depasi linia trsata cu creionul.
Machiajul corect aplicat poate dezvălui o multime de trasaturi ale personalitatii tale.