marți, 29 noiembrie 2011

Castiguri Margo Cosmetics



Din graficul pe care il prezint in continuare vei intelege ca:
Daca inscrii reprezentanti vei castiga imediat din ce comanda acesti reprezentanti care sunt inscrisi sub tine (in reteaua creata de tine).Eemplu: reusesti sa convingi direct sau online 12 persoane sa devina reprezentanti Margo si sa cumpere prin recomandarea ta produsele Margo Cosmetics. Acesti reprezentanti pot fi prietenii tai, vecini, verisori, surori,etc…Acestia se inscriu in reteaua ta si cumpara fiecare de cate 100 de lei (minimul comenzii)adica un total de 1200 de lei. Aceste persoane reprezinta reprezentantii tai la NIVELUL 1. Castigul tau din acest nivel 1 este de 10%,adica din cei 1200 de lei 120 de lei sunt castigul tau,acest castig este la o comanda minima pentru fiecare reprezentant,dat gandestete ca acesti inscrisi din nivel 1 pot face comenzi de 150-200 de lei poate chiar mai mari,iar  


castigul tau este de 10% din comenzile fiecaruia.
Reteaua ta va creste luna de luna daca promovezi produsele Margo pe internet(prin anunturi,prin blogurile tale,prin orice metoda de promovare online),atunci si castigurile tale vor fi din ce in ce mai mari.
Asta doar la nivelul 1.
Reprezentantii din nivelul 1 isi creaza si ei la randul lor propria retea,ceea ce insemna inscrisii tai de nivel 2,la fel se intampla si cu cei din nivelul 2 isi vor crea propria retea,iar inscrisii lor vor fi inscrisii tai de nivel 3,si tot asa pana la nivelul 4.
Castigurile tale vor fi astfel:  10% nivel 1
                                            3%  nivel 2
                                            2%  nivel 3
                                            1%  nivel 4
Toti reprezentantii inscrisi de tine fac bani pentru tine.
Astfel, in timp, cu munca consecventa, vei castiga treptat, din ce in ce mai mult Din acest moment, cand vei realiza corectitudinea sistemului si posibillitatile tale de castig, vei “pune osul la treaba” si vei sti pentru ce muncesti. Pentru cei care deja au experienta in MLM e mult mai simplu. Si mai ales este esential sa aplice la un astfel de sistem de cosmetice MLM inca de la inceput. Esti reprezentant cosmetice MLM si vrei inca o sursa de venit??? Sunt sigur ca nu vei astepta trecerea timpului si “aglomerarea pietei” pentru a te inscrie la Margo Cosmetics! Cu singuranta vei dori sa fii peste cateva luni in varful piramidei…
Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi. Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere MARGO este de timp si pasiune.

Descopera Liderul din tine si inspira-i pe altii sa-ti urmeze exemplul.